Wie ben ik?


Wie ben ik en Wat kan ik voor u betekenen?

Ik ben Maik Kramer, gewichtsconsulent en voedingsdeskundige, in andere woorden jouw motivator. Gezond gedrag (healthybehaviours) is een keuze, net zoals succes een keuze is. Om dit te bereiken help ik jou een handje om de juiste beslissingen te nemen door inzicht te geven in je voedings, beweeg -en gedragspatroon. Samen maken wij keuzes op maat, die zo goed mogelijk aansluiten op je leven. Vergeet niet dat een gezonde levensstijl hoe dan ook gepaard gaat met veranderingen, wees hiervan bewust en stel je hierop in.

Zelf ben ik afgestudeerd als Bio-informaticus aan Hogeschool te Leiden. Hier heb ik mijn Bachelor of Applied science behaald. Met de nodige Biomedische kennis heb ik onder andere stage gelopen in het Academisch Medisch Centrum Amsterdam (AMC) en Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC). Vanuit mijn studie ben ik het bedrijfsleven ingerold, met (je raadt het al) weinig beweging en veel zit werk achter de computer.

Telkens weer ervaar ik zelf hoe lastig het kan zijn weer in “het juiste” ritme te komen na bijvoorbeeld een vakantie of een periode met minder motivatie. Op zulke momenten bekijk ik opnieuw mijn voedings -en beweegpatroon, maar vooral mijn gedragspatroon. Structuur en overzicht is voor mij erg belangrijk, daarnaast helpt het mij enorm om een doel voor ogen te hebben. Ik en vele met mij zullen het lichamelijke resultaat en de positieve en toenemende energie ervaren als een welverdiend persoonlijk succes.

Sinds afgelopen jaar ben ik gestart als gewichtsconsulent. Ik haal hier veel energie uit. Vooral wanneer cliënten met een goed gevoel het begeleidingstraject afsluiten  en zelf op eigen houtje doorgaan met een gezondere leefstijl d.m.v. de handvatten die ik ze heb mogen geven. Momenteel ben ik bezig met mijn certificering van BGN(Beroepsvereniging Nederlandse Gewichtsconsulenten). Na deze certificering kunnen gewichtsconsulten (gedeeltelijk) worden gedeclareerd bij aanvullende zorgverzekeringen.

Profiteer nu van de extra scherpe prijzen en het Gratis vrijblijvende kennismakingsgesprek! Klik hier.

Een Healthy groet,

Maik

[gallery columns="1" size="medium" link="none" ids="69"]