Wie ben ik?

Wie ben ik en Wat kan ik voor u betekenen?

Ik zal mij even aan u voorstellen. Mijn naam is Emmanuel en ik ben ontspannings- en sportmasseur. Recentelijk heb ik de bijhorende opleidingen afgerond waardoor ik nu gecertificeerd ben door de Wellness Academie. Ik blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen d.m.v. bijscholing en daarnaast volg ik diverse cursussen. Waar ik vooral mijn voldoening uithaal tijdens mijn werk zijn cliënten die met een ontspannen en goed gevoel de praktijk verlaten. De kracht van energetische aanraking doorgeven aan mijn medemensen voelt ontzettend waardevol voor mij.

Ik houd mij in het dagelijks leven bezig met gezond gedrag (healthybehaviours). Daarbij let ik op mijn eetpatroon en ben ik veel in de sportschool te vinden. Verder doe ik graag aan hardlopen en spinning.

Waarom een massage?

Dagelijks bouwt iedereen veel spanningen op in lichaam en geest. Deze spanningen kunnen op den duur tot lichamelijke en geestelijke klachten leiden. Mijn klassieke ontspanningsmassage met de basis massagetechnieken is hiervoor een ideale preventieve behandeling. Ontspanning behoort tot onze essentiële levensbehoeften om gezond en gelukkig door het leven te gaan. Door het geven van een van mijn professionele massages kan ik mijn cliënten helpen om de opgebouwde spanningen los te laten.