Powerwalk

Powerwalk Healthybehaviours in Hoofddorp

Tijdens de powerwalk zullen we in groepsverband gaan wandelen. Elke maandagavond en donderdagavond verzamelen wij om 19.15 bij de ingang van long island bij de toolenburgerplas in Hoofddorp. We zijn in totaal een uur bezig en lopen ongeveer 5 km in totaal. De eerste km lopen we rond de 5-6 km per uur, daarna hebben we een stop met rek en strek oefeningen. Vervolgens versnellen we tussen de 6-8 km per uur met nog een tussenstop om spierversterkend oefeningen te doen (squats, lunges, buikspieren, etc). Tot slot lopen we naar het eindpunt voor een cooling down. Hier drinken we samen een glaasje fruit water.

De kosten zijn 3,50 per keer en je zit verder nergens aan vast. Super leuk, gezellig en gezond. Op onze zakelijke facebook pagina kun je video’s van de powerwalk vinden, zodat je een beter beeld hebt wat onze powerwalk inhoudt. Mocht je interesse hebben dan zie ik je graag verschijnen bij het verzamelpunt in Hoofddorp.

Aanmelden is niet verplicht maar kan wel heel gemakkelijk via deze poll. Wil je toegevoegd worden tot de whatsappgroep stuur me dan een bericht.