Powerwalk informatie

Powerwalk Healthybehaviours in Hoofddorp

Tijdens de powerwalk zullen we in groepsverband gaan wandelen. Elke donderdagavond verzamelen wij om 19.15 op de parkeerplaats van het Sportcomplex Koning Willem-Alexander (SKWA) in Hoofddorp. We zijn in totaal een uur bezig en lopen ongeveer 5 km in totaal. De eerste km lopen we rond de 5-6 km per uur, daarna hebben we een stop met rek en strek oefeningen. Vervolgens versnellen we tussen de 6-8 km per uur met nog een tussenstop om spierversterkend oefeningen te doen (squats, lunges, buikspieren, etc). Tot slot lopen we naar het eindpunt voor een cooling down.

De kosten zijn 3,50 per keer en je zit verder nergens aan vast. Super leuk, gezellig en gezond. Op onze zakelijke facebook pagina kun je video’s van de powerwalk vinden, zodat je een beter beeld hebt wat onze powerwalk inhoudt. Mocht je interesse hebben dan zie ik je graag verschijnen bij het verzamelpunt in Hoofddorp.

Aanmelden is verplicht en kan wel heel gemakkelijk via https://healthybehaviours.nl/inschrijven-powerwalk/. Wil je toegevoegd worden tot de whatsappgroep stuur me dan een bericht.

Powerwalk Hoofddorp Healthybehaviours
Powerwalk Hoofddorp Healthybehaviours